Leg zelf jouw antislip laminaat

Wil jij zelf jouw antislip laminaat vloer leggen? Bij Actie Vloeren ben je aan het juiste adres voor alle benodigdheden. Wij staan voor betaalbare vloeren van goede kwaliteit. Dit maakt dat jij op een goedkope manier zelf jouw antislip laminaat vloer kan leggen. Kijk eens bij ons uitgebreide assortiment en stel gemakkelijk zelf jouw droomvloer samen!

Eigenschappen van antislip laminaat

Laminaat staat vooral bekend om het makkelijke onderhoud. Het is bijvoorbeeld bestendig tegen vlekken en makkelijk schoon te maken. Een nadeel van gewoon laminaat kan zijn dat het glad is, en dat je er over uit kunt glijden. Om dat te voorkomen is er speciaal antislip laminaat op de markt gebracht. Er is een speciale toplaag op aangebracht, welke een stuk minder glad dan bij standaard laminaat vloeren.

Antislip laminaat

Antislipwaarde van antislip laminaat

Antislip laminaat kun je herkennen aan een code op de verpakking. Deze code geeft aan hoe stroef het oppervlak van de vloer is. De code bestaat uit de letter “R” met een getal. Hoe hoger dit getal, hoe stroever de vloer is, en hoe minder kans je hebt om uit te glijden. Er hangt echter wel één nadeel aan een antislip vloer. Hoe hoger de antislipwaarde is, hoe minder makkelijk het is om de vloer schoon te maken. Daarom hebben de meeste antislip laminaat vloeren een antislipwaarde van R10. Je glijdt niet makkelijk uit en het is nog steeds goed schoon te maken. Wil je toch voor een nog veiligere optie gaan? Dan is het misschien beter om voor een R11 vloer te gaan.

Gereedschap voor het leggen van een vloer

Ben je van plan de antislip laminaat vloer zelf te gaan leggen? Zorg er dan voor dat je alle gereedschappen in huis hebt. Bij Actie vloeren kun je naast de vloeren ook goedkoop gereedschappen aanschaffen. Bovendien leveren wij ook goede producten voor de afwerking en onderhoud van de vloer, zodat je er zo lang mogelijk van geniet.

Meer vloeren bij Actie Vloeren

Is de antislip laminaat variant toch niet helemaal jouw ding? Bij Actie Vloeren hebben wij nog veel meer vloeren in de aanbieding! Kijk gerust eens rond in onze uitgebreide webshop. Wij verkopen naast antislip laminaat ook lamelparket, Duoplank vloeren, ondervloeren, PVC, planchettes en gietvloeren in Utrecht. Al deze vloeren zijn online te bestellen. Daarnaast verkopen wij ook nog eens alle soorten gereedschap die jij nodig hebt om jouw nieuwe vloer te leggen. Heb je een vraag over een van onze producten of weet je niet goed welke vloer het beste bij jou past? Onze medewerkers staan voor je klaar!