De allermooiste gietvloeren in Utrecht

Op zoek naar gietvloeren in Utrecht? Koop jouw gietvloer goedkoop bij Actie Vloeren en leg hem met al onze materialen en benodigdheden gemakkelijk zelf! In onze webshop hebben we een groot assortiment vloeren in de aanbieding, zo ook diverse gietvloeren. We kunnen deze gietvloeren in Utrecht leveren, maar ook in de rest van Nederland. We versturen alle orders gratis en reeds binnen enkele werkdagen!

De voordelen van onze gietvloeren

Gietvloeren zie je vaak terug in wat modernere huizen. Ga je verhuizen en wil je een moderne tint aan jouw huis geven? Dat zijn onze gietvloeren uit Utrecht zeker een goede optie. Een gietvloer heeft naast een prachtig naadloos uiterlijk tevens veel praktische eigenschappen. Zo is een gietvloer geluiddempend. Wanneer je erop loopt zullen jouw buren dat zeker niet horen. Gietvloeren zijn bovendien ontzettend sterk. Daarom zie je ze ook vaak terug in fabrieken of op andere werkplekken. Ook kun je gietvloeren combineren met vloerverwarming, wat zeker niet onbelangrijk is. Daarnaast zijn al onze gietvloeren brandveilig. 

Gietvloeren Utrecht

Hoe je onze gietvloeren onderhoudt

Onze gietvloeren zijn gemakkelijk schoon te houden. Vloeistoffen trekken er namelijk niet in, wat nare vlekken voorkomt. Zorg er wel voor dat de vloer binnen drie uren weer schoon is, anders heb je wel kans dat de vloeistof er langzaamaan intrekt.

Het beste kun je onze gietvloeren schoonmaken met een microvezeldoek, maar ook met een vlakmop, een stofzuiger met een zachte borstel, een zachte bezem of stofwisser gaat het prima. De meeste mensen maken hun gietvloer 1 maal per week schoon, wat meer dan genoeg is. Pas wel op dat je de gietvloer niet schoonmaakt met een schuurmiddel of schuurspons, want dit is schadelijk voor de toplaag. Je krijgt zo gemakkelijk krassen, die je moeilijk kunt wegwerken.

Verder is het handig om vloerbeschermers te plaatsen onder meubels die je op de gietvloer zet. Schuivende meubels kunnen namelijk al snel een flinke kras opleveren. Daarnaast kan een goede vloerbescherming ook zorgen voor een betere gebruikservaring. Ook is het beter om geen voorwerpen van rubber op gietvloeren te zetten, dus geen rubberen deurmatjes, snoeren, regenkleding etc. Wat je wel kan doen is een speciaal onderkleed gebruiken, zodat het rubberen voorwerp niet direct in contact komt met de gietvloer.

Meer bij Actie Vloeren!

Bij Actie Vloeren verkopen we nog veel meer typen vloeren dan ons grote assortiment gietvloeren in Utrecht. We hebben een ruim assortiment PVC, normaal laminaat, antislip laminaat, lamelparket, Duoplank vloeren en planchettes. Daarnaast verkopen wij ook gereedschap én helpen wij u bij traprenovatie en randafwerking. Voor al jouw nieuwe vloeren en vloergereedschap ben je bij Actievloeren dus aan het juiste adres. Welke kies jij voor jouw (nieuwe) woning?